Gutta på 2010 har gjennomført nok en solid sesong.

Med unntak av en kort pause før jul i fjor, trente laget hele vinteren. Hovedtrener har vært Ivar Rønningen – assistenttrener Hallvard Bergsodden.

Sesongen ble åpnet med Vålerengas DnB cup i Vallhall, der guttene syntes det var litt ekstra moro å slå Vålerenga. Like etterpå hadde vi med to lag i en turnering på Gran. Stas å møte lag vi ikke har spilt mot før.

I serien hadde vi med to lag i 2010-klassen – og ett i 2009-klassen. I sommer var vi med i Briskebyturneringen og i Maxiturneringen. Guttene har vært kjempeflinke hele sesongen. Ivrige til å møte på trening, og har levert godt spill og mange underholdende kamper. Dette er en livat og sammensveiset gjeng, hvor mange har spilt sammen siden førskolealder. Før det er juleferie skal laget delta i Kongsvingers julecup 14. desember.

Takk for en flott sesong – gleder oss allerede til seriestart i 2020.

Disse har spilt for 2010 sesongen 2019:
Herman Bøe Gundersen, Kittil Røhne Orskaug, Anders Fuhr Vold (sluttet i sommer), Sander Paulsen Rønningen, Mads Grindvik-Synstad, Petter Fleischer Eng, Simon Kjølle Slette, Vetle Løkkesveen Drågen, Ener Nikolai Søberg Rise, Linus Børresen Berg, Johannes Bergsodden, Luca Sollien, Olav Alexander Homb, Martin Johnsen Eggen, Markus Sjøenden Gøransson, Leo Berntsen, Jakob Bakke, Brage Røste Kjærnstad og Jacob Glimsdal Stueflotten.

Forhåndsvisning av bilde