HamKam Yngres er glade for å kunne offentliggjøre OBOS som klubbens nye generalpartner.

OBOS kom inn som samarbeidspartner i Yngres foran 2020-sesongen, og tar fra og med 2021 steget opp til å være vår generalpartner.

– Vi er meget fornøyde og takknemlige for at en så stor og solid aktør som OBOS ønsker å styrke sitt samarbeid med Yngres gjennom en større og mer langsiktig avtale. Det betyr mye for aktiviteten vår, og gir en større forutsigbarhet i en tid preget av usikkerhet. OBOS kom inn som partner i fjor, og bidro samtidig med en uvurderlig gave gjennom OBOS Jubel når vi slet som verst på grunn av avlyst aktivitet. De har tidligere også gitt en generøs gave til byggingen av vårt nye klubbhus. Vi ser nå fram til å bygge dette forholdet med OBOS videre, sier daglig leder Anders Engerud.

Ikke bare draktpartner

Som generalpartner vil OBOS pryde magen på de grønne og hvite Yngres-draktene i årene som kommer, men vil i tillegg ha en tydelig tilstedeværelse under Briskebyturneringen. Som en del av avtalen, skal OBOS være Briskebyturneringens offisielle turneringspartner og bidra til å prege slettene i Ankerskogen med aktiviteter og annet for alle barn og unge under turneringshelgen.

I OBOS er man svært godt fornøyd med å fått til en samarbeidsavtale med HamKam Yngres: –

– En god og trygg bolig er selvsagt viktig, men i OBOS er vi i tillegg opptatt av at man har et godt nærmiljø der man bor, men aktiviteter og tilbud som beriker hverdagen vår. Vi er derfor svært stolte over at vi på denne måten kan gi vårt bidrag til at det kjempegode arbeidet som gjøres i HamKam Yngres kan videreføres til glede for mange små og store i og rundt HamKam, både som draktpartner og som hovedpartner til Briskeby-turneringen, sier sponsorrådgiver Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Han viser til at OBOS som en stor medlemsorganisasjon tar sitt samfunnsansvar på alvor.

– I OBOS snakker vi gjerne om «livet mellom husene». Vårt samarbeid med HamKam Yngres viser at vi tar dette på alvor. En by med et godt fungerende idrettsliv, men fine idrettsklubber som tilbyr trening, sosiale møteplasser, fellesskap og læring, er en god by å bo i. Vi håper vårt engasjement i HamKam bidrar til at Hamar og omegn fortsatt vil være et veldig godt sted å bo, sier Thomas.

Takk for tilliten, OBOS!