En av HamKams viktigste samarbeidspartnere, CC Hamar, arrangerer sitt årlige løp lørdag 30. april. Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer stiller opp, gjerne i HamKam-drakta med CC-logoen på brystet! Det er muligheter for å vinne 25.000 kr til sin hjertesak, som kan øremerkes lagets tur til Danacup e.l. Mer informasjon og link til påmelding følger under.

Det nærmer seg et av vårens vakreste eventyr på CC Hamar, nemlig CC Løpet 2022. Det går av stabelen lørdag 30. april, og er et løp for absolutt alle. Løpet er 3 km langt (ca.), og du kan krype, gå eller løpe gjennom løypa, alt etter hva som passer best for deg. Det vil være både eliteklasser og aldersklasser, men vinneren trekkes helt uavhengig av hvem som kommer først i mål. Her er det viktigst å delta, ikke å løpe fortest.

Vinneren, som skal trekkes blant alle som har fullført, vil vinne kr 25.000 til et formål som vedkommende må oppgi for å melde seg på. Det kan være grillhytte til barnehagen, deltakelse for G16 på Danacup, eller det kan være et rent bidrag til klubben, laget, eller et annet veldedig formål. Desto flere som er meldt på med samme formål, jo større er vinnersjansene.

Målet for løpet er 1000 deltakere, så vi trenger DIN hjelp til å spre det glade budskap. Del det med familie, venner, andre klubber osv.

Informasjon om løpet; Bli med på CC-løpet 2022 og vinn 25 000 til din hjertesak!

Påmeldingslink; Påmelding (eqtiming.com)