Da er juleferien over og forberedelsene til den nye sesongen er i gang.  Det har skjedd flere endringer inn mot sesongen 2019, så her er en liten oppdatering på hvordan det ser ut pr. d.d.

Denne sesongen vil 2003 og 2004 spillerne danne troppen og et nykomponert trenerteam er på plass. Årets G16 lag vil ledes av hovedtrener Geir Runar Omli med Kjetil Kampenhøi som assistent, mens Rune Strand vil ha hovedansvaret på G16 rekrutt.   Marin Øverbø fungerer som spillerutvikler på årgangen.

I uke 1 og 2 vil treningene brukes til å kartlegge troppen slik at man har troppene klare i uke 3.  Informasjon om trening og kamp vil til spillerne få via spond. Spond er en app som man laster ned på telefonen sin og vil få push varsler om trening/kamp.  Her må spillerne melde seg på trening/melde seg av trening. Dere kan lese mer om spond her.  Dette gjør planlegging av trening mye mer forutsigbar enn tidligere, og både G16 gruppen i 2018 og Geir Runar har positive erfaringer med dette.  Vi ser på løsninger for å få foreldreinformasjonen til å gå like lett, men akkurat nå er spond informasjonskanalen vår.

 

I forbindelse med uttakene av troppene vil spillerne innkalles til et spillermøte hvor HamKam Yngres kommer med informasjon og hvor troppene presenteres. Etter dette møte vil forberedelsene inn mot de enkelte lags sesong starte.  G16 starter ganske raskt med treningskamper, dette er  datoene for de planlagte kampene: 20. januar, 27. januar, 9. februar, 17. februar, 16. mars og 23. mars.  Seriestart er satt til 31. mars. Endringer kan selvfølgelig forekomme både på treningskamp datoer og seriestart.

Sesongen 2019 spiller vi igjen i G16 Interkrets hvor vi møter lag fra Østfold, Oslo og Akershus fotballkrets. Dette blir den fjerde sesongen på dette nivået, her kan dere se hvordan serien ble de foregående årene: 2018, 2017, 2016.  I tillegg til spill i interkretsserien vil vi delta i Norgesmesterskapet for G16.  Andre kamparenar vil også dukke opp i form av ulike turneringer, det kommer vi tilbake til.

 

Håper på en sportslig god sesong med masse utvikling på alle plan.

 

Sportslig hilsen

Trenerteamet