Kampresultat 4-1

HamKam – Oppsal 4-1 (2-1)

 

Laget:

Marius U – Olav H, Martin ØP (k), Ole Martin H, Andre KH – Brik B, Sigurd WR, Sivert S, Van Van – Magnus M, Petter T

 Inn kom:

Mathias H, Sjur S, Andreas H, Andreas S

 

Gule kort:

Martin ØP

Petter T

Van Van

Andreas S

 

Kampfakta:

0-1         ??min

1-1         ??min   Brik B (Petter)

2-1         ??min   Petter T (Brik)

3-1         ??min   Magnus M (Petter)

4-1         ??min   Petter T (Magnus M)

 

Kampreferat:

Fokuset var der fra start av. Vi gjorde våre vanlige kampforberedelser inne i garderoben. Tok laget, gikk gjennom de faste situasjonene og alle fikk sine konkrete arbeidsoppgaver. Det virket som om alle var bestemt på å slå tilbake etter den trasige forestillingen mot Vålerenga forrige tirsdag, for da vi gikk ut på feltet var bryteren skrudd på. Målet vårt var i dag å komme mer i gang med vårt eget spill enn hva vi tidligere har klart. Oppvarmingen var god, god konsentrasjon og bra trøkk på spilldelen. Inne i garderoben minuttene før avspark var det ikke noe behov for noen pep talk, gutta var klare.

Da dagens pipeblåser blåste i fløyta for første gang (noe han syntes måtte være veldig moro….) var det klart at Oppsal var et lag som ikke var kommet hit for å gi oss alle 3 poengene. De føyk ut av startblokkene og ga oss utfordringer med en gang. De baserer mye av spillet sitt på å få oss over, for så å slå crossere i rommet som blir motsatt. Dette lykkes de bra med fra start. Og da de får 0-1 tidlig i 1. omgang så var det ikke slik at vi klappet sammen. Gutta var som sagt bestemte på å vise seg fra en bedre side enn sist, og la ned en betydelig innsats i det defensive. Vi kommer mer med og klarer å true Oppsal med mye flott og variert angrepsspill utover i omgangen. Van og Brik på kant ble mye involvert, vi klarer å balansere bruken av bakrommet med Petter og Magnus. 1-1 kommer da Brik sender av gårde et langskudd i nærmeste hjørne. I denne perioden presser vi bra på og når Petter setter sjansene blir det 2-1. I tillegg har vi en i stolpen i perioden før pause.

Vi går til pause med 2-1 og er sterke i trua på at vi kan fortsette. Sigurd må bytte så Sjur kommer inn på midten. Vi snakker om å fortsette å jobbe godt, prøver å justere spissen i forhold til press og gir litt råd i forhold til hvordan vi kan løse dette med at de slår crossene sine motsatt.

Den andre omgangen er ikke mer enn ett par minutter gammel da Brik må ut, han fikk seg en trøkk i kneet rett før pause. Inn kommer Andreas S som tar over plassen på kanten. Vi scorer 3-1 på straffe, som Magnus setter trygt i motsatt hjørne for keeper. Petter noterer seg for nok en scoring da han legger på til 4-1. Spillemessig ble 2.omgangen svakere enn den første. Oppsal var veldig på og presset oss godt, så vi gjør en del enkle valg og blir slående litt for mye langt. I slike perioder handler det mye om å tørre å gjøre de riktige tingene og stole på egne ferdigheter. Vi tar med oss at vi slår et godt fotballag, legger ned en fantastisk innsats og får brukt hele troppen. Gledelig er det at alle som kommer inn leverer gode prestasjoner og bidrar sterkt til at vi vinner kampen.

 

OBS! Neste kamp er Asker på søndag klokken 19.00 på Briskeby.