Programmet for middag/kveldsshow lørdag er klart!

Briskebyturneringen byr på et variert og spennende kveldsshow i samarbeid med kulturfestivalen Stoppested Verden.

Stoppested Verden og Briskebyturneringen lager kveldsshow på Martodden!

De to arrangementene har vært lagt til samme helg i en årrekke. Nå forenes kultur og idrett når Stoppested Verden og Briskebyturneringen inviterer til et forrykende kveldsshow lørdag 1. juni 2019.

Lørdagens middag vil i den anledning også legges ned til samme sted og foregå fra 17.30 til 18.30. Hai Catering leverer HamKam Yngres-burgeren m. chips til alle våre deltakere som har bestilt a-, b- og c-kort. Det vil også være muligheter for å kjøpe matkort for 150,- i sekretariatet i Ankerskogen på lørdag. Det vil ikke være mulig å kjøpe burger under serveringen – det må ordnes i forveien. Stoppested Verden stiller derimot med egne matboder

Sted: Martodden (vis a vis Norsk Jernbanemuseums hovedbygg i Strandvegen 161).

Matservering: kl. 17.30-18.30
Showstart: kl. 19.00.
Slutt: kl. 20.15 (du rekker UEFA Champions League finalen kl. 21.00).

Det selges mat fra Mexico, Thailand, Tyrkia, Filippinene, Indonesia og Libanon på arenaen.

Inngang er gratis for alle!

MATATA DANCE CREW
Inspirert av sin Kenyanske bakgrunn og med afrobeats, house og dancehall som stil, er MATATA et ”up and coming” dansecrew og vant Measure Your Crew i februar 2017.

På Swahili betyr MATATA at noe er urokkelig eller ”fierce”. Denne gjengen blir aldri skremt av noe som går i deres vei. De danser både for å underholde og for at folk skal lære mer om afrikansk dans og kultur. De tar gjerne med seg folk i dansen og gjennom hardt arbeid, lidenskap og entusiasme fortsetter de å spre sin kultur.

UTBRYTERARTIST CHRISTIAN WEDØY
Christian Wedøy er vist på TV i over 30 land og har over 90 millioner visninger på YouTube, og er dermed verdens mest sette utbryterartist. Norges svar på Houdini!

Christian Wedøy opptrer over hele verden og var i forrige måned i semifinalen i Got Talent Espana (Spanias versjon av Norske Talenter). Der tok han pusten fra både dommerne og publikum med en av de mest ekstreme aktene som har vært vist på Spansk TV noensinne når han holdt pusten i 8 minutter!

VERDENS BESTE FOTBALLTRIKSER TOBIAS BECS
Tobias begynte med freestylefotball som 14-åring i 2006, og har vunnet en rekke titler som profesjonell freestyletrikser. Han er blant annet fem ganger verdensmester, to ganger europamester, to ganger skandinavisk mester og norgesmester fra 2012 til 2015. 26-åringen er dessuten en markant ambassadør for freestyle-sporten, og søker alltid nye måter å fremme og dyrke sporten på.

BENIN INTERNATIONAL MUSICAL (BIM)
Det musikalske kollektivet BIM spiller musikk som stammer fra det vestafrikanske kongeriket Dahomey. I 1894 ble den siste kongen av Dahomey nedkjempet av franske tropper og landet ble del av en fransk koloni som etter hvert fikk navnet Benin. Den rike musikktradisjonen var bortimot helt ignorert i Frankrike frem til 2013 da Hervé Riesen, programdirektør i Radio France, tok initiativ til å samle musikere fra høyt og lavt i Benins kulturliv. Målet var å børste støv av en musikkstil med sterke røtter i voodookultur og tradisjonelle sanger, og krydre det hele med pop, hip hop og rock og alt det som kjennetegner Benin i dag.

BIM tar sin inspirasjon fra tradisjonelle seremonier, via gospel og kirkemusikk, til klubbmusikk fra Cotonou.

Ansvarlig redaktør : Anders Toft Engerud
2024
© HamKam Yngres | Drift og utvikling -
Agreed AS