Krafttak mot kreft 2023

Gjør deg klar til vårens viktigste dugnad:
Krafttak mot kreft

16.mars skal vi igjen være med på Krafttak mot kreft! Sammen skal vi lage tidenes Krafttak mot Kreft i Hamar i 2023!
I år samler vi inn penger til forskning på kreft med spredning.

Litt mer tid kan bety alt!
Får du en kreftdiagnose, er statistikken på din side: Tre av fire overlever kreft i Norge i dag. Men med kreften følger frykten for det som er enda verre. Det ene ordet ingen kreftpasienter eller deres pårørende vil høre: «Spredning».

Heldigvis overlever flere kreft, også med spredning. Selv merkelappen «uhelbredelig» er ingen endelig beskjed. Den betyr bare at vi ikke har en behandling som kan ta knekken på akkurat din type kreft med spredning – akkurat nå. Men kanskje til sommeren? Eller om et år? Om ti år?

For alle som har kreft med spredning – og for alle som er glade i dem – finnes det et håp: Du må bare leve litt til, og litt til, og litt til. Pasientene sier at de holder ut, at de lever fra kontroll til kontroll. De orker å holde livsgleden og motet oppe, fordi de vet at kreftforskere i Norge og resten av verden hver eneste dag gjør store og små fremskritt som gir oss nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder. Det er disse forskerne og deres arbeid vi støtter i årets Krafttak mot kreft. Gir du penger, gir du håp.

Forskningen som gjøres i dag, kommer hele fremtiden til gode. Litt mer tid kan bety alt.

I år går vi ikke rundt med fysiske bøsser, med QR-koder og samler inn på Vipps. Vipps er bøssa.  Ved å gå en runde 16. mars,  vil DU være med å gi litt mer tid!  Jo mer penger vi samler inn, dess mer kan vi forske og gi flere mer tid fremtiden.

Vi håper derfor at du blir med på Krafttak mot kreft 2023!

Hva er Krafttak mot kreft?

  • Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon
  • Aksjonen foregår i uke 11 hvert år
  • Pengene fra aksjonen går uavkortet til kreftforskning
  • Hvert år velges det et tema for aksjonen som pengene går til
  • Du kan støtte aksjonen ved å gi penger eller være bøssebærer
  • Les mer på krafttakmotkreft.no

Scan gjerne QR-koden under og gi et kjærkomment bidrag til Kreftforeningen.

Ansvarlig redaktør : Anders Toft Engerud
2024
© HamKam Yngres | Drift og utvikling -
Agreed AS