CC-løpet – 6. mai

En av HamKams viktigste samarbeidspartnere, CC Hamar, arrangerer sitt årlige løp lørdag 6. mai. Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer stiller opp, gjerne i HamKam-drakta med CC-logoen på brystet! Det er muligheter for å vinne 25.000 kr til sin hjertesak, som kan øremerkes lagets tur til Danacup e.l. Mer informasjon og link til påmelding følger under.

Det nærmer seg det tradisjonelle CC-løpet, som i år går av stabelen lørdag 6.mai. CC-løpet er et mosjonsløp for alle med og uten tidtaking. Løpet er på 2,8 km, og det kan løpes, gå, trilles med vogn ect. Start og mål ved CC Hamar.

Hovedpremien er på 25.000 kroner og trekkes blant alle som deltar. Vinneren må gi fra seg premien til et formål som oppgis ved påmelding. Formålet kan være et veldedig formål, tur for laget, nye lagdrakter, lekeapparat til barnehagen eller lignende. Jo flere som deltar med samme formål, jo større er vinnersjansen. Dette er en gyldig mulighet til å få 25.000,- ekstra i sponsormidler.

Link til arrangementet: https://www.facebook.com/events/3382348818698068/

Link for påmelding: https://signup.eqtiming.com/?Event=CC_lopet&lang=norwegian 

Ansvarlig redaktør : Anders Toft Engerud
2024
© HamKam Yngres | Drift og utvikling -
Agreed AS