SpareBank 1 Østlandet + Hamkam = Kameratgjeng

For et år siden ble SpareBank1 Østlandet med som GeneralKamerat. «Fremtiden er lys, og dette er forhåpentligvis bare ett steg videre for et langvarig og fruktbart samarbeid» var siste setningen da. Nå kan vi meddele at SpareBank1 Østlandet er i Kameratskap med alle i HamKam, og støtter topp, bredde og Gatelaget.

HamKam Fotball består av HamKam Fotball, HamKam Yngres, HamKam Kvinner, HamKam Elite og Gatelaget. Det at SpareBank1 Østlandet ønsker å støtte alle viser samarbeidsglede, men også et tydelig tegn på et velfungerende samarbeid mellom partene.

Dette sier Mona Victoria Olafsen om samarbeidet:

– Vi i SpareBank1 Østlandet støtter like muligheter, og muligheter for alle. Vi heier på barna og ungdommen, vi heier på damene, vi heier på gutta, og ikke minst heier vi på Gatelaget. Vi er Kamerater!

Hovedsponsor for HamKam Kvinner

Avtalen med SpareBank 1 Østlandet innbefatter Sofapatrioten, en populær aktivitet med prima plass for heldige sofapatioriter. I tillegg til at de gir bort x antall gratisbilletter for både Herre- og kvinnekampene. Men nå blir de også hovedsponsor for damelaget. Damelaget har til nå spilt med SpareBank1 Østlandet på drakta, og skal gjøre det ut sesongen.

– Vi er svært fornøyde med at SpareBank1 Østlandet er på full fart tilbake i HamKam, og at de i tillegg til å være en framtredende sponsor for herre- og damelaget ser verdien av å støtte hele klubben. Vi ser fram til å samarbeide med de for å utvikle HamKams aktivitet for barn og unge i årene som kommer, sier daglig leder for Hamkam Yngres, Anders Engerud.

Ansvarlig redaktør : Anders Toft Engerud
2024
© HamKam Yngres | Drift og utvikling -
Agreed AS