hamkamyngres.no blir ny

Velkommen til vår nye hjemmeside.

Vi syntes det var på høy tid med en fornying her inne på hamkamyngres.no. Etter sesongen 2023 startet vi prosessen, og nå kan vi endelig presentere vår nye hjemmeside som vi har jobbet lenge med. Dette har vi gjort i en litt roligere periode i en ellers hektisk fotball hverdag. Her vil du finne alt om utleie av klubbhus, om ansatte, våre aktiviteter som turneringer og andre tiltak. Klypafondet, som er vår støtteordning i klubben, for familier som trenger økonomisk støtte for diverse fotball aktiviteter er også oppdatert. Ta deg en rundtur rundt på vår nye flotte hjemmeside. Mitt liv i HamKam Yngres har også blitt oppdatert så ta gjerne en ekstra titt der og les om vår sportsplan, klubbhåndbok og foreldrevettregler, for de som følger barnet i trening og kamp.


Hjemmesiden er laget i samarbeid med Agreed AS.

Ansvarlig redaktør : Anders Toft Engerud
2024
© HamKam Yngres | Drift og utvikling -
Agreed AS