Ny daglig leder

I samarbeid med Adecco Select har styret de siste månedene jobbet med å få på plass en ny daglig leder i HamKam Yngres. Prosessen er nå fullført, og vi er glade for å informere om at klubben har blitt enige med Per Ole Saug om å overta rollen. Per Ole kommer fra rollen som avdelingsleder på SFO i Elverum, og starter i jobben 1. mai. Han vil være tilgjengelig med e-posten perole@hamkam.no.


Dette er Per Ole med egne ord:

47 år fra Ringsaker, bor i dag i Elverum med samboer og to barn. Utdannelsen er fra førskolelærer med ledelse i tillegg. Har lang fartstid i arbeid med barn og unge gjennom barnehage, barnevern og skole/SFO.

Idrett og fotball spesielt har engasjert meg fra barnsben av. Både som spiller i mange år, og i senere år som trener for aldersbestemte lag gjennom mine barn. I tillegg har jeg vært engasjert i ulike verv innen hopp og kombinertsporten.

Jeg gleder meg veldig til å tre inn i rollen som daglig leder i HamKam Yngres. I samarbeid med ansatte, foresatte, trenere, frivillige og samarbeidspartnere skal vi legge til rette for masse fotballglede, engasjement og utvikling i årene som kommer.

Vi ønsker Per Ole hjertelig velkommen til oss.

Ansvarlig redaktør : Anders Toft Engerud
2024
© HamKam Yngres | Drift og utvikling -
Agreed AS