Kreftforeningens innsamlingsaksjon 2024

HamKam Yngres har vært fast samarbeidspartner med Kreftforeningens innsamlingsaksjon i mange år nå. Allerede i 2012 gikk klubben første innsamlingsaksjonen. For at dere skal se hva vi, klubben og medlemmene, bidrar med og skaper så har vi fått noen tall. Dere gjør en forskjell.

Scan QR-koden for å støtte via Vipps.

I år skal vi samle inn penger til gentesting og forskning på persontilpasset behandling. Formålet er at flere kreftpasienter med spredning skal få lange, gode liv. Det skal vi få til med å gi alle kreftpasienter med spredning, tilbud om en gentest av kreftsvulsten, og med det mer presis og effektiv behandling.

Vi har klart å samles som en helhetlig klubb og også fått med resten av klubben i en større grad. Det har gitt oss flere muligheter, deriblant en promovideo fra ansatte og spillere fra HamKam Yngres, HamKam Elite, HamKam kvinner og HamKam Gatelag. 11-kaffen gjengen kjenner Hamar som sin egen bukselomme, så de hjelper til å utdele roder. De har vært med fra starten og gjør en kjempeinnsats.

Når spillerne gjør en så god innsats til en veldig viktig sak så ønsker vi å gi noe tilbake. Det vil bli servert mat fra Trygve Brovold AS til spillerne som kommer tilbake etter endt rode rute. Det vil også være giveaways fra HamKam for de spillerne som møter opp igjen.

De færreste av oss går gjennom livet uten å bli berørt av kreft – bli derfor med og støtt innsamlingsaksjonen og arbeidet med forskning på morgendagens kreftbehandling. Tusen takk for engasjementet ditt – sammen skaper vi HÅP!

Vi går dør til dør torsdag 7. mars i området Rollsløkka og Solvang.

Ansvarlig redaktør : Anders Toft Engerud
2024
© HamKam Yngres | Drift og utvikling -
Agreed AS