Anders & Anders ble takket av

HamKam Yngres gjennomførte onsdag denne uken sitt årlige årsmøte⚽️

Her takket vi av vår mangeårige styreleder Anders Hoel, som har sittet i styret i 11 år hvor 10 av disse har vært som styreleder. Anders har gjort en formidabel innsats som styreleder og vi er utrolig takknemlig for den jobben Anders har gjort over så mange år. Takk!

Einar Søberg ble i går valgt inn som ny styreleder og vi gleder oss til en spennende fortsettelse.

I tillegg ble det en påskjønnelse til avtroppende daglig leder Anders Engerud. Anders har vært her siden januar 2019, og gjort en særdeles god jobb for HamKam Yngres i denne perioden. Anders kommer til å jobbe videre i HamKam Yngres til ny daglig leder starter i jobben 1. mai.

Vi ønsker både Anders Hoel og Anders Engerud lykke til videre, og samtidig ønsker velkommen til ny styreleder og daglig leder!

Ansvarlig redaktør : Anders Toft Engerud
2024
© HamKam Yngres | Drift og utvikling -
Agreed AS